Udtalelser fra samarbejdspartnere og tidligere kollegaer • Har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Klaus i mere end et regi, både i kraft af mit virke i KONXION, samt min post som bestyrelsesmedlem i Aalborg Karneval. Klaus er både dedikeret og engageret i de ting han foretager sig. Han arbejder dag og nat hvis det kræves og er adskillige gange lykkes med at gøre det umulige muligt. Klaus har en dybt professionel tilgang til udførelse af opgaver af enhver art, og opererer på både det operationelle og det lav-praktiske niveau. Klaus kan holde mange bolde i luften af gangen, men slipper aldrig fokus fra det overordnede mål.

  Lars Granat Jensen, Kommunikationschef
  Lars Granat Jensen, KommunikationschefKonXion
 • Klaus er meget visionær og har været med til at understøtte udviklingen af Aalborg Karneval fra at være en regional event til at være en event med internationalt islæt. Dette er gjort med et meget lille budget og med en høj grad af entusiasme, hvilket har medført at der er skabt varige kontakter til interessante samarbejdspartnere i ind- og udland. Derudover har Klaus har været dygtig til at indhente midler fra EU-ansøgninger til forskellige udviklingsformål.

  Mette Bugge Kronborg, Næstformand Aalborg Karneval)
  Mette Bugge Kronborg, Næstformand Aalborg Karneval)MBM Group
 • Min praktikperiode hos Karneval i Aalborg med Klaus i spidsen var guld værd. Klaus besidder en fantastisk bred viden om både strategi og praktik. Han har det store forkromede overblik, men kan samtidig dykke helt ned i detaljen og med sit kreative blik ændre noget godt til perfekt. Han sprudler af entusiasme over sit arbejde og knokler for det, han tror på. Samtidig er han som person tilpas skør og uhøjtidelig til, at jeg til enhver tid vil anbefale ham.

  Stine Kudsk Bertelsen
  Stine Kudsk BertelsenSKAT, Intern Kommunikation
 • Klaus formår gang på gang at skabe et spændende arbejdsmiljø for kreative mennesker, han værdsætter nye ideer og tiltag højt. Klaus formåede at skabe en unik stemning og lade andre inspirere for derefter at give feedback, derved opnåede ideerne et højere plan. Jeg lærte Klaus at kende under mit praktik forløb Aalborg Karneval.

  Jacob Christensen, Creative webdirector
  Jacob Christensen, Creative webdirectorEvents by Skovsgaard